Download Buku Lirik Versi APK disini - BukuLirik.apk
Tipsloading...

Lirik Lagu Mahesa - Lungset

Penyanyi Mahesa
Judul Lungset
Foto Lirik Lagu Mahesa - Lungset
Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe ngenteni
Lungset ati iki…

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo…

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing nono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo…

Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep w*ngi masio isun sing ono
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend

Lirik Lagu terkait: