Lirik Baru diUpdate :
Tipsloading...

Lirik Lagu Mahesa - Sing Sanggup

PenyanyiMahesa
JudulSing Sanggup
FotoLirik Lagu Mahesa - Sing Sanggup
Sing sanggup isun nyonggo
Batin hang nelongso
Mergo welas riko nong wong liyo

Gampgn dung ngumbar janji
Nyatane mung ngapusi
Riko gawe isun kesekso

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Adoh ambi riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Welas yo mung riko

Sing sanggup isun nyonggo, batin hang nelongso
Mergo welas riko nong wong liyo
Gampang dung ngumbar janji, nyatane mung ngapusi
Riko gawe isun kesekso

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Adoh ambi riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Welas yo mung riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Adoh ambi riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Welas yo mung riko

Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend
Download Lirik Ini (Cuma Lewat PC)