Download Buku Lirik Versi APK disini - BukuLirik.apk
Tipsloading...

Lirik Lagu Nanda Feraro Ft Denik Armila - Mung Kanggo Riko

Penyanyi Nanda Feraro Ft Denik Armila
Judul Mung Kanggo Riko
Foto Mung Kanggo Riko
Roso welas sun nong riko
Wes keliwat yoro
Sing jangkep rasane urip
Kadung tanpo riko

Roso welas sun nong riko
Wes keliwat sangking
Roso sepi ramene dunyo
Urip tanpo riko

Haaaaa ...aaa...
Hooooooooo
Huuuuuuuuuu
Hooooooooo


Yo mung riko hang sun eman-eman
Yo mung riko hang sun kudang-kudang
Ugo biso dadi siji temenan
Welas sun lan riko

Sing ono ibarat maning
Hang dadi umpomo
Hang biso nggambaraken
Welas sun nong riko

Mung siji-sijine kembang
Iku yo mung riko
Arep sun jogo welas sun iki yo selawase
Tetap mung siji mung kanggo riko


Roso welas sun nong riko
Wes keliwat yoro
Sing jangkep rasane urip
Kadung tanpo riko

Roso welas sun nong riko
Wes keliwat sangking
Roso sepi ramene dunyo
Urip tanpo riko

Haaaaa ...aaa...
Hooooooooo
Huuuuuuuuuu
Hheeeeeee


Yo mung riko hang sun eman-eman
Yo mung riko hang sun kudang-kudang
Ugo biso dadi siji temenan
Welas sun lan riko

Sing ono ibarat maning
Hang dadi umpomo
Hang biso nggambaraken
Welas sun nong riko

Mung siji-sijine kembang
Iku yo mung riko
Arep sun jogo welas sun iki yo selawase
Tetap mung siji mung kanggo riko
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend

Lirik Lagu terkait: