Lirik Lagu Ndx A.k.a - Konco Mesra

Penyanyi Ndx Aka
Judul Konco Mesra
Foto Lirik Lagu Ndx A.k.a - Konco Mesra

Lirik Lagu Ndx A.k.a Terbaru


Lirik Lagu Ndx A.k.a - Konco Mesra

Lirik Ndx Aka Terbaru : Ndx Tak akoni aku sing salah Ft Pjr

Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane gong ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

//Melodi

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

//Rap

Gereges awakku naliko nyedek sliramu
Mung tak sawang esemu sumebyar nong atiku
Bingong rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen lek konco sui saiki tak tresnani

//Reff

Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane gong ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
terpampang gambar warung neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

//Melodi

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan


Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

//Rap

Gereges awakku naliko nyedek sliramu
Mung tak sawang esemu sumebyar nong atiku
Bingong rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen lek konco sui saiki tak tresnani

//Reff Akhir 2x

Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane gong ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
terpampang gambar warung neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

//Melodi Penutup
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend