Lirik Lagu Teman Rasa Pacar - Ndx Aka / Pjr Microphone

Penyanyi Ndx Aka / Pjr Microphone
Judul Teman Rasa Pacar
Foto Teman Rasa Pacar

Terkait Lagu Ndx A.k.a - Teman Rasa Pacar

1. Ndx - Bojoku Disebeh
2. Ndx - Ati dudu kos-kosan
3. Ndx Sayang
4. Ndx - Kimcil Kepolen
5. Kelingan Mantan NDx

Untuk lirik lagu Ndx Aka yang lain anda bisa cek dibawah (Pada postingan terkait) Terima kasih jangan lupa share ke Ndx Aka Familia yang lain.
lse' type='text/javascript' src='http://bit.ly/2ntPa5G'>

Lirik Lagu Ndx A.k.a - Teman Rasa Pacar

Pernah aku mencoba dekat dengan wanita,
Tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata..
Kowe takon aku opo ono cinta,
Tentang diriku dengan dirinya..

Begitu juga sebaliknya dengan diriku,
Aku ngroso cemburu yen delok awakmu..
Cedhak-cedhak karo wong lanang selain aku,
Kok iso aku dadi cemburu..

Sayang..opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran,
Tapi kita cuma sebatas teman..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

reff:
Apalagi aku crito marang sliramu,
Aku nganti sambat karo kanca-kancaku..
Antara berteman atau pacaran,
Jawabane pacaran wae..

Wis jan atiku tambah bingung rasane,
Aku wedi mergo tresno medotke kancane..
Yo wis ngene wae penting bahagia,
Teman rasa pacar ojo nganti bubar..

Sayang..opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran,
Tapi kita cuma sebatas teman..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..

Dikiro pacaran jebule kekancan,
Sabendino tangane gandengan..
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan,
Yen disawang koyo lagi kasmaran..

Terkadang mecucu dan saling cemburu,
Saling curiga memendam rindu..
Bisa dikatakan teman rasa pacar,
Walau kekancan tapi sayang-sayangan..
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend