Sukai BukuLirik

Lirik Lagu EKD Familia HIP HOP - Ditinggal Selingkuh

PenyanyiEKD Familia HIP HOP
JudulDitinggal Selingkuh
FotoDitinggal Selingkuh

OH ya guys sekedar info aja, Lagu ini bukan lagunya NDX AKA Familia ya tapi EKD Familia, dengar aja dari suara vokalnya beda kok sama vokalnya NDX AKA FAMILIA.

Lirik EKD Familia HIP HOP - Ditinggal Selingkuh

[CHORUS]
Kelingan pisanan ketemu
Esem manismu terbayang ning atiku
Rasane ra iso lali
Nyampur mlaku dadi siji
Duh wong ayu
Enteni tekaku

[RAP]
Tiwas wes tak gagas mechas
Nguyak tresno jebul kandas
Arep piye aku bingung
Pingin tetulung dipentung
Ameh nesu karo sopo
Nek wes pikun nabrak unto
Gajah sing nek gone afrika
Cukup sampe disini saja
Growo lagu growo lagi
Ditatahi tak ikutin
Dumeh aku wong ra ndue
Kowe polah sak penak'e
Polahmu marai gerus
Uteg bojor tambah alus
Rasane pingin ngantili
Cocotmu sing ngobral janji

[CHORUS]
Kelingan pisanan ketemu
Esem manismu terbayang ning atiku
Rasane ra iso lali
Nyampur mlaku dadi siji
Duh wong ayu
Enteni tekaku

Aku ra bakal ninggalke kowe
Senajan kowe lungo
Seko aku karo wong liyo

[Verse2]
Tapi aku kudu piye
Yen kowe ngecu aku sak penakmu dewe
Tiwas tak ucul kok malah soyo ndodro
Atiku mbok kabur tobat dadi loro
Perjuangan mbok gerbangan
Saiki aku wes ora iso bebrayan
La kowe gur kekasih aku setinggi langit
Janji meneng mugo cepet oleh ganti
Wes cukupke wes cukup
Mangan ati aku
Wes ora iso bali tresno mbok larani
Bola bali remuke ati weslah yo ora popo
Kabeh wes tak ikhlasno
Loading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend