Lirik Baru diUpdate :
Tipsloading...

Lirik Lagu Vita Alvia - Gemantung Roso

PenyanyiVita Alvia
JudulGemantung Roso
FotoGemantung Roso

Lirik Lagu Vita Alvia Terbaru


Lirik Vita Alvia - Gemantung Roso

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan

Magih wis duen wong lian
Jujur seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampe kapan

-- Reff --

Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

-- Melodi --

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

-- Reff --

Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend
Download Lirik Ini (Cuma Lewat PC)