Lirik Lagu Della Monica - Sing Biso Pisah

Lirik Lagu Della Monica - Sing Biso Pisah, lirik della monica sing biso pisah, lihat lirik selangkapnya dibawah ini.

Lagu Della Monica dengan judul Sing Biso Pisah ini merupakan lagu yang di produksi oleh label Katulistiwa Record.
PenyanyiDella Monica
JudulSing Biso Pisah
FotoSing Biso Pisah

Lirik Lagu Della Monica - Sing Biso Pisah

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Mung siji hang dadi angenan
Sun sangsangaken nong langit langite ati
Mung siji riko hang sun angen
Ojo uwah ojo mingser teko ring ati

Raino bengi sun kudang gending
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend

Lirik Lagu terkait: