BUKULIRIK Mengucapkan SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1438 H
Tipsloading...

Lirik Lagu Sedulur - JHF (Jogja HipHop Foundation)

Lirik Lagu Sedulur - JHF, Lirik JHF (jogja hiphop foundation) - Sedulur, lihat liriknya dibawah ini.

Bulan desember 2016 lalu JHF (Jogja HipHop Foundation) merilis lagu terbaru mereka yang berjudul Sedulur.

Inti dari lagu Sedulur ini adalah walaupun kita berbeda kepercayaan kita tetap satu keluarga.
PenyanyiJHF (Jogja HipHop Foundation)
JudulSedulur
FotoSedulur

Lirik Lagu Sedulur - JHF

Hoooo
Hoooo
Hoooo
Hoooo

Awake dewe kabeh sedulur
Nyawiji siji ing guyub lan rukun
Tansah ngajeni lan ngopeni
Gugur gunung hanjaga pakerti


Sedulur sedulur
Aja dha udur yo sing akur

Sedulur sedulur
Welas asih padha ditandur


Asah tanpa amarah
Asih tanpa pamrih
Asuh supaya tuwuh
Pasedulurane kukuh

Sing wuta dituntun
Yo dha padha mlaku bareng
Sing lempoh dijunjung
Merga jagade peteng

Yen liyane ngumbar angkara
Ben dhewe milih nyebarke tresna

Jo dipikir, jo, jo, dipikir
Warna kulit agama, guyub rukun tepaslira

Yo dho mikir, yo, yo, dho mikir
Crah gawe bubrah, rukun gawe sentosa

Sedulur sedulur
Aja dha udur yo sing akur

Sedulur sedulur
Welas asih padha ditandur


Menang dadi areng
Kalah dadi awu
Marang sedulur
Rasah dha padu

Ora sanak - ora kadang
Yen mati melu kelangan
Agegaman kamanungsan
Migunani tumraping liyan

Bedha guru aja nesu
Bedha bapa ora papa
Sing penting tunggal tinemu
Bedha iku kodrate menungsa

Awake dewe kabeh sedulur
Nyawiji siji ing guyub lan rukun
Tansah ngajeni lan ngopeni
Gugur gunung hanjaga pakerti


Sedulur sedulur
Aja dha udur yo sing akur

Sedulur sedulur
Welas asih padha ditandur
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend
Download Lirik Ini (Cuma Lewat PC)