Lirik Lain Genkz :

Lirik Lagu She's Gone - Steel Heart Cover Jawa Gafarock Laily

Lirik Lagu Shes Gone - Steel Heart Cover Jawa Gafarock - Laily. kali ini Gafarock hadir membawakan lagu band legendaris Steel Heart yang berjudul She's Gone dengan versi jawa berjudul Laily.
PenyanyiGAFAROCK
JudulSteel Heart Cover Jawa
FotoSteel Heart Cover Jawa

Lirik Lagu Shes Gone - Steel Heart Versi jawa

Ndi Kon Adoh ngilang
Amergo aku mb'ling
Ketemon salahku
Selingkuh karo mantanku

Ning malang
Eleng wayah grimes
Harapan amblas
Aku Wes ra duwe
Spurane Dik

Laily Tulung mrene
Ojo ninggal aku
Laily Nyuwon spurane
Kabeh ksalahanku

Laily Oh laily Oh laily


Ndi kon adoh ngilang
Nang ndi kon
Abot Urip ora kelakon
Tenanan aq kangen kon

Mbalek mrene sayang
Aku njalok
Spuramu
Karo ngadek stengah suku
Spuraneee Dik

Laily Tulung mrene
Ojo ninggal aku
Laily Nyuwon spurane
Kabeh ksalahanku

Laily Oh laily Oh laily


Meren aku ning kene
Nang kene spuraku
Mrene aku ning kene
Ngenteni awakmu

Laily Oh laily
Ojo ninggal aku
Laily Nyuwon spurane
Kabeh ksalahanku
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend