Download Buku Lirik Versi APK disini - BukuLirik.apk
Tipsloading...

Lirik Lagu Wzx Yk Ft Lia Ariella - Ikhlas Ati

PenyanyiWzx Yk Ft Lia Ariella
JudulIkhlas Ati
FotoIkhlas Ati

Wzx Yk Ft Lia Ariella - Ikhlas Ati Audio

?b=

Lirik Lagu Wzx Yk Ft Lia Ariella - Ikhlas Ati

Umpamane koe ono neng sandingku
Wes semestine bungah roso neng atiku
Senajan sliaramu emung sedelo
Wes piye meneh aku iso nompooo

Bayangmu tansah ngancani aku
Neng kene neng sak jrenoe ngimpi
Bayangmu tansah ngancani aku
Neng ati iki ora bakal ilangg


Sayang mungkin iki wes takdire
Sayang mungkin iki wes dalane
Aku kudu iso nompo iki
Kabeh wes digariske gustiiiiii


Wes patut di laleke
Mantan seng gawe atimu loro
Gawe uripmu nelongso
Ra sah di eleng-eleng mengko uteke nganceng
Ra sah di eleng-eleng marai awak'e gereng
Urip mung pisan ibarate mampir ngombe
Ra sah spaneng cubo ayo digawe sante
Aku mung pesen karo sliramu
Tetep kukoh kuatno atimuuu

Sayang mungkin iki wes takdire
Sayang mungkin iki wes dalane
Aku kudu iso nompo iki
Kabeh wes digariske gustiiiiii


Cubonen lalekno
Cubonen ikhlasno
Lek mok teroske mengko uripmu soyo musno
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nek soyo ko pek sak'ke mengko dadine ajur
Kok koyo ora eneng uwong seng liyane
Kok koyo ora eneng uwong seng suci atine
Buka'o moto sawengen dunyo iki ombo
Buka'o moto golek'o sesandingan liyo

Sayang mungkin memang cinta kita
Tak ditakdirkan untuk selamanya
Sayang tlah berakhir cinta kita
Tapi namamu kan selalu ada di jiwa....


Sayang mungkin iki wes takdire
Sayang mungkin iki wes dalane
Aku kudu iso nompo iki
Kabeh wes digariske gustiiiiii

Sayang mungkin iki wes takdire
Sayang mungkin iki wes dalane
Aku kudu iso nompo iki
Kabeh wes digariske gustiiiiii


Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend

Lirik Lagu terkait: