Lirik Lagu Sak Kuku - Nella Kharisma

Lyrics Nella Kharisma
Title Sak Kuku
Album Single 2017
Lirik Lagu "Sak Kuku" dari Nella Kharisma ini dapat anda baca selengkapnya dibawah ini. Cari juga berbagai lirik lagu Nella Kharisma melalui kotak pencarian yang ada.

Lihat juga lirik lagu Kimcil kepolen dari Nella Karisma

Lirik Sak Kuku

opo salahku gampange medot tresno
opo atimu kecantol gebetan liyo
wes tak percoyo bakal setyo tresnamu
nanging anane nyoto janjimu lunyu

dek biyen jane nyawangmu opo
sak iki bedo lan mblendes tresnomu

ora tak songko manise tresno
nanging moh apusi kabeh berakhir perih
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
jare tresnomu ra bakal alum sopo wae nanging purun

sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
ra keno digugu mong gombal tresnomu
tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
ra keno digugu mong gombal tresnomu
tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

opo salahku gampange medot tresno
opo atimu kecantol gebetan liyo
wes tak percoyo bakal setyo tresnamu
nanging anane nyoto janjimu lunyu

dek biyen jane nyawangmu opo
sak iki bedo lan mblendes tresnomu

ora tak songko manise tresno
nanging moh apusi kabeh berakhir perih
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kungkum
jare tresnomu ra bakal alum sopo wae nanging purun

sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
ra keno digugu mong gombal tresnomu
tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
yen pancen ngajak bubrah yo semonggo

sak kuku amung sak kuku tresnomu marang aku
ra keno digugu mong gombal tresnomu
tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo
yen pancen ngajak bubrah yo semonggo
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend