Lirik Lain Genkz :

Lirik Lagu Asli Dek Lastri Versi Jawa Despacito - ALIF RIZKY

Artis: Alif Rizky
Judul: Dek Lastri (Despacito Versi Jawa) Luis Fonsi
Album: Single 2017

Lagu Dek Lastri dari Alif Rizky ini menjadi topik trending di Youtube karena mengCover lagu Despacito dengan versi bahasa jawa, anda dapat menyimak video dan lirik lagunya dibawah.

Lihat juga Lirik Lagu Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito (Justin Bieber Remix)

Video Klip Dek Lastri

Lirik Lagu Dek Lastri

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung didakeke pelarian yeahh
wouwoo bubar .

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirke awake dewe
Senajan ngono ora banal ku lali lali
Aku tresno kowe ora sah Ditakon
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku goosing

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra Ono kabarmu
Opo koe lagi ora ndue pulso
Oh yeah yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong aku "sante yo mas"
Len Aku salad ku njaluk pangapuro

[REFF]
Dek Lastri, ojo dumenh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
Koe ninggalna aku opo koe tego ?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin cito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo Aku ora trio
Koe metu karo kan bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)
Meh nganti japan ngapusi awake mben dino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

De'e lungo lungo mbek Wong liyo
Tegal brebes purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning malioboro
Bahagiakno koe senajan Aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Koe ninggalna Aku pas lagi sayang sayange
Buka Buka instagram foto de'e mbek koe
Awakku meh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
oh yeah

[REFF]
Dek Lastri, ojo dumenh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
Koe ninggalna aku opo koe tego ?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin cito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo Aku ora trio
Koe metu karo kan bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)
Meh nganti japan ngapusi awake mben dino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo
Dek Lastri Ooo
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend