Lirik Lain Genkz :

Lirik Lagu Anis Fahira - Separuh Nyowo

"Separuh Nyowo" adalah judul lagu milik RapX dan kali ini mereka membawakannya bersama dengan Anis Fahira, dan lagu ini ada dalam album "RapX Remix".

Lirik Lagu Anis Fahira - Separuh Nyowo

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Dibanding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend