Lirik Lagu Kesikso - Kurnia Dewi

Persembahan terbaru dari Bw Record, sebuah lagu dari Kurnia Dewi berjudul Kesikso artinya Tersiksa guys. Lagu ini bercerita tentang pasangan yang mengikari janjinya.

Lirik Lagu Kesikso - Kurnia Dewi

Mentalane riko nyulayani janji
Hang nggarai loro ring ati
Bengen ngomong welas, welas sampek mati
Saiki riko wis due ganti

Isun sing nyongko nasib urib iki
Bakale pahit koyo gedigi
Sun ikhlasi lan sun adepi
Nawi iki garise moho gusti

Isun sing nyongko nasib urib iki
Bakale pahit koyo gedigi
Sun ikhlasi lan sun adepi
Nawi iki garise moho gusti

Kesikso duh kesikso ngelalekno rupan riko
Mergo welas iki yoro mung kanggo riko
Kesikso duh kesikso sing kuat isun nyonggo
Riko mentolo medot taline roso

Mentalane riko nyulayani janji
Hang nggarai loro ring ati
Bengen ngomong welas, welas sampek mati
Saiki riko wis due ganti

Isun sing nyongko nasib urib iki
Bakale pahit koyo gedigi
Sun ikhlasi lan sun adepi
Nawi iki garise moho gusti

Kesikso duh kesikso ngelalekno rupan riko
Mergo welas iki yoro mung kanggo riko
Kesikso duh kesikso sing kuat isun nyonggo
Riko mentolo medot taline roso

Kesikso duh kesikso ngelalekno rupan riko
Mergo welas iki yoro mung kanggo riko
Kesikso duh kesikso sing kuat isun nyonggo
Riko mentolo medot taline roso
Riko mentolo medot taline roso
Riko mentolo medot taline roso
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend