Lirik Lagu Lilo Sun Lilo - Fery

Single terbaru dari Fery berjudul Lilo Sun Lilo, Lirik Lagunya dapat anda simak lengkap dibawah ini.

Lagu ini bercerita tentang Perpisahan, Lilo artinya Rela jadi sang cewek harus rela kalau hubungannya cukup sampai disini saja.

Lirik Lagu Lilo Sun Lilo - Fery

Rogo nisun ring kene
Ati sun jangget nong kono
Sun sing biso dung arep ningguli roso
Sing biso welas sun pekso

Dudu riko hang sun welas sun kangeni
Mergo ono aran liyo hang manggoni

Sing bakal biso keganti
Sing bakal biso luntur nong ati
Angel sun rubah mergo welas wes kepatri
Sun jaluk riko ngerteni

Opo sing loro dung tetep isun pekso
Sing kiro sanggup sun mbagi asmoro

Lilo sing lilo riko terimo
Welas iki dudu kanggo riko
Sing ono niat sun medot tali roso

Lilo sing lilo iki sak benere
Sing kiro sun mungkir nong nyatane
Semene baen sun jaluk sepurane

Lilo sing lilo riko terimo
Welas iki dudu kanggo riko
Sing ono niat sun medot tali roso

Lilo sing lilo iki sak benere
Sing kiro sun mungkir nong nyatane
Semene baen sun jaluk sepurane

Sing bakal biso keganti
Sing bakal biso luntur nong ati
Angel sun rubah mergo welas wes kepatri
Sun jaluk riko ngerteni

Opo sing loro dung tetep isun pekso
Sing kiro sanggup sun mbagi asmoro

Lilo sing lilo riko terimo
Welas iki dudu kanggo riko
Sing ono niat sun medot tali roso

Lilo sing lilo iki sak benere
Sing kiro sun mungkir nong nyatane
Semene baen sun jaluk sepurane

Lilo sing lilo riko terimo
Welas iki dudu kanggo riko
Sing ono niat sun medot tali roso

Lilo sing lilo iki sak benere
Sing kiro sun mungkir nong nyatane
Semene baen sun jaluk sepurane
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend