Lirik lagu Ndang Minggato - Vita Alvia (Despacito Cover)

Single terbaru dari Vita Alvia berjudul Ndang Minggato artinya cepatlah pergi cover dari Despacito, lagu yang lagi hits pertengahan tahun 2017.

Lagu ini bercerita tentang seorang cewek yang sudah tidak mau menerima kembali cowoknya karena sudah menyakiti hati sang cewek.

Lirik lagu Ndang Minggato - Vita Alvia (Despacito Jawa Cover)

Kowe wes eroh aku mati roso
Tapi kok kowe sek ora rumongso
Lagak bodo koyo ora nduwe duso
Yeah....

Aku ra seneng kowe
Aku jengkel nong kowe
Wes bosen kowe ngomong
Sorry Sorry

Masio kowe ganteng aku ora getun
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
Tresnoku luntur goro2 awakmu
Wis sering ngelukai hati

Tak akoni kowe kuwi kuat mental
Tampang melas iku seng mok gawe modal
Ben ketok melasi aku iso nyepuro
Yahhh

Mok pikir aku iki ora normal
Saiki aku wis ora iso sabar
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar...

[CHORUS]
Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo
Ndang minggato
Sepisan maneh ndang minggato
Ora kuat aku nahan loro
Wajahmu pengen ndang tak lalekno


Tego tegone kowe nyulayani janji
Opo aku iki nduwe salah
Teganya kau mendua
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
Kok gampange aku percoyo
Ora ono curigo
Ra ono curigo

He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
Iso nekat aku yen ati loro
Opo kowe wes ora nduwe ati
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

Minggato minggato
Kono ndang minggato
Atiku wis loro ora ono tresno
Benci aku benci benci karo awakmu
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Minggato minggato
Kono ndang minggato
Atiku wis loro ora ono tresno
Benci aku benci benci karo awakmu
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

[CHORUS]
Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo
Ndang minggato
Sepisan maneh ndang minggato
Ora kuat aku nahan loro
Wajahmu pengen ndang tak lalekno


//MELODI

Tego tegone kowe nyulayani janji
Opo aku iki nduwe salah
Teganya kau mendua
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
Kok gampange aku percoyo
Ora ono curigo
Ra ono curigo

[CHORUS]
Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo

Ndang minggato
Tak jaluk kowe ndang minggato
Atiku iki wes kadung loro
Ora sepisan kowe suloyo

Ndang minggato
Sepisan maneh ndang minggato
Ora kuat aku nahan loro
Wajahmu pengen ndang tak lalekno


[OUTRO]
Minggato minggato
Kono ndang minggato
Atiku wis loro ora ono tresno
Benci aku benci benci karo awakmu
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

Ndang minggato
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend