Lirik Lagu Tangise Sarangan - Via Vallen, Nella Kharisma

Lirik Lagu Tangise Sarangan ini banyak dinyanyikan oleh artis2 seperti Via Vallen dan juga Nella Kharisma atau mungkin juga Vita Alvia.

Lagu Tangise Sarangan ini bercerita tentang sebuah perpisahan ya, nama tempat perpisahan mereka itu adalah Sarangan disanalah tempat mereka berpisah.

Lirik Lagu Tangise Sarangan - Via Vallen, Nella Kharisma

Sarangan kang dadi saksi, nalikane jaman semono
Ning kono sliramu medot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo

Kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

Telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mbok tinggalno

Lilo, aku ra lilo
Nanging piye maneh wis dalan kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Ning pinggir telogo tak culne sliramu

Piye, aku kudu piye
Yen uwis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Sarangan kang dadi saksi, nalikane jaman semono
Ning kono sliramu medot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

Telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mbok tinggalno

Lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
Piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
Piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu, karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend