Lirik Lain Genkz :

Lirik Lagu Via Vallen - Teleng Pacitan

Kali ini admin ingin share lirik lagu via vallen yang terbaru berjudul Teleng Pacitan. Sebuah lagu yang bercerita tentang sebuah kenangan (perpisahan) yang terjadi di Pantai Teleng Pacitan.

Lirik Lagu Via Vallen - Teleng Pacitan

Isih ono tresnoku sing ketinggal wingi
Ning kene pesisir teleng iki
Tangisku tangismu mili koyo banyu
Sing tak sawang iki (sing tak sawang iki)

Tanganmu ngelus dodoku, kowe ojo nesu
Wes cukup ning pesisir teleng iki
Tangismu tangisku soyo deres
Awak keroso nganti lemes

Pantai teleng pacitan dadi saksi
Dungakno loro tangis ing ati
Pantai teleng pacitan ninggal janji
Balekno tresnoku sing ilang wingi
Janji suci tangisku tangismu ning teleng iki

Pantai teleng pacitan dadi saksi
Dungakno loro tangis ing ati
Pantai teleng pacitan ninggal janji
Balekno tresnoku sing ilang wingi
Janji suci tangisku tangismu ning teleng iki

Tanganmu ngelus dodoku, kowe ojo nesu
Wes cukup ning pesisir teleng iki
Tangismu tangisku soyo deres
Awak keroso nganti lemes

Pantai teleng pacitan dadi saksi
Dungakno loro tangis ing ati
Pantai teleng pacitan ninggal janji
Balekno tresnoku sing ilang wingi
Janji suci tangisku tangismu ning teleng iki

Pantai teleng pacitan dadi saksi
Dungakno loro tangis ing ati
Pantai teleng pacitan ninggal janji
Balekno tresnoku sing ilang wingi
Janji suci tangisku tangismu ning teleng iki
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend