Lirik Lagu Sawangen - Via Vallen

"Sawangen" adalah judul lagu yang dibawakan oleh Via Vallen bersama dengan One Nada Record, lagu ini pertama kali dibawakan oleh Wandra.

Lirik Lagu Sawangen - Via Vallen (with One Nada)

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Hooo..hooo…hooo..

[REFF]
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

//MUSIK

[VERSE2]
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Hooo..hooo…hooo..

//MUSIK

[REFF]
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

[KEMBALI]
Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

[OUTRO]
Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend