Lirik Lagu Sayang - Nella Kharisma

Kali ini Nella Kharisma Hadir dengan lagu "Sayang", pencipta asli dari lagu ini adalah Anton dari Obama Band, dan didaur ulang oleh Ndx Aka Familia, lalu dipopulerkan oleh Via Vallen.

Lirik Lagu Sayang - Nella Kharisma

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
Pepuja neng ati nanging koe ra reti
Koe sik tak wanti-wanti
Malah jebul saiki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Koe medot tresno demi wedokan liyo
Yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Ibaratke sego uwis dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
Wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap koe bali neng jero ati iki
Nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

Aku marang sliramu kok ragu neng atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Percoyo omong pujamu
Cintaku tetap abadi
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend