Lirik Lain Genkz :

Lirik Lagu Vita Alvia - Stel Kendo

Kali ini admin ingin share lirik lagu Vita Alvia yang membawakan sebuah lagu berjudul Stel Kendo. Stel Kendo ini bisa di istilahkan "bawa santai aja" gitu kurang lebihnya.

Audio Stel Kendo Vita Alvia


Lirik Lagu Vita Alvia - Stel Kendo

Pengene sugih bondho
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo

Pengen akeh duite
Magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Alasane nomer siji kui ekonomi
Pengen sugih bondho lan dadi priyayi
Mulo makaryo uripe ditoto
Rasah podo ngersulo rugi tenogo

Alasane nomer loro harga diri
Kakehan ita itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urip koyo rojo
La kowe malah ngempong, tambah ra cetho

Wes wes uwes ora usah alesan
Ora usah bimbang, intine teko tenan

Pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duite, magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Syalalalala abot sanggane
Kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
Tubruk syahdu syalalalalala

Ben dino mung sambat wae, uwes to leh
Rasah dinggo panik, ndak dikiro kurang piknik
Lemeske pikire wanek-wanekke, utangke tanggane

Stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
Disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
Stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
Disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

Pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duite, magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duite, magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend