Lirik Lain Genkz :

Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot

"Banyu Langit" merupakan judul lagu yang dibawakan oleh penyanyi jawa DIDI KEMPOT dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Suara Musik Buana. Lagu ini juga pernah dibawakan oleh Nella Kharisma dan Via Vallen.

Artis: Didi Kempot
Judul: Banyu Langit
Album: Single
Distribusi: Suara Musik Buana

Baca juga Genkz koleksi lirik lagu Jawa yang lain
Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Sworo angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi
Ngalemo, ngalem neng dodoku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran wonosari yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran wonosari yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend