Lirik Lain Genkz :

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

"Kowe Lan Kenangan" merupakan judul lagu yang dibawakan oleh penyanyi Nella Kharisma dan lagu ini ada dalam album Best Nella Kharisma yang dirilis dan didistribusikan oleh label Milady Record.

Artis: Nella Kharisma
Judul: Kowe Lan Kenangan
Album: Best Nella Kharisma
Label: Milady Record

Baca juga Genkz koleksi lirik lagu NELLA yang lain
Lirik Kowe Lan Kenangan

Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno
Ninggalke kenangan

Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Mungkin wis dadi
Takdire gusti
Biso nyawang kowe nanging
Tanpo biso nduweni

Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku
Tipsloading...
Disclaimer : www.bukulirik.web.id do not provide a link mp3 for this song here, In this blog I just share song lyrics. Don't forget to share this lyrics song to your friend