Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Via Vallen - Astuti (Asli Tukang Tipu)

Lirik Lagu Via Vallen - Astuti
Lyrics By: Via Vallen
Judul: Astuti

Semoga lirik Lagu Astuti yang dibawakan oleh Via Vallen ini bisa menghibur anda. Lagu ini didistribusikan oleh Samudera Record.

Lirik Lagu Via Vallen - Astuti

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego, jarene kowe setio
Jebul mung keju, dasare astuti

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego, jarene kowe setio
Jebul mung keju, dasare astuti, asli tukang tipu

Wong lanang jaman saiki uwes podo pinter
Wes iso mendakke motor karo setang bunder
Senengane pendak bengi dijak muter-muter
Mangkat dugem muleh muleh uwis podo kluwer

Iki critane cah enom model jaman saiki
Nek pacaran uwes ra tau jenenge nganggo ati
Sing penting metu duwite karo gelem ngragati
Rupo ra mbejaji mesti wes akeh sing nggoleki

Witing tresno jalaran soko kulino
Ojo mung ngumbar tresno, mergo kepingin bondo
Iki pengalamane uripku, ditipu karo mantan pancarku
Jare dekne sayang karo aku, mergo kalah bondo kowe mlayu

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego, jarene kowe setio
Jebul mung keju, dasare astuti

Senadyan aku mung nduwe motor rudo loro
Sandanganku ndeso ora koyo wong kutho
Nanging kabeh tak entokke mergo aku kerjo
Ora sitik sitik njaluk bondone wong tuo

Ra popo saiki kowe ninggal aku lungo
Siso siso tresnamu bakal tetap tak jogo
Ora sak lawase wong urip kuwi ning ngisor
Yen pancen wayahe mesti ngerasakke penake

Duwe paras ayu senengane kok ngeju
Opo ra eman karo awakmu
Aku ra bakal nguber welasmu
Senadyan rentet tangismu kanggo sliramu

Dasare kowe kimcil, sifatmu pancen labil
Mikirke kowe nggawe rusak pikiran
Atiku wis tatu mergo dapurmu
Cukup sepisan kenal karo awakmu

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego, jarene kowe setio
Jebul mung keju, dasare astuti

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego, jarene kowe setio
Jebul mung keju, dasare astuti
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.