Sukai BukuLirik

Nella Kharisma - Sing Biso Pisah Lirik Lagu

Artis: Nella Kharisma
Judul: Sing Biso Pisah
Album: Single 2017

Lirik Sing Biso Pisah - Nella Kharisma

Mung siji hang dadi angenan
Sun sangsangaken nong langit langite ati
Mung siji riko hang sun angen
Ojo uwah ojo mingser teko ring ati

[RAP]
Keliwat kangen iki
Ra ono sing biso nambani
Kangenku marang sliramu
Duh pujane ning ati
Tan soyo jeru kangen sing tak roso iki
Mergo sliramu pancen
Sing dadi welas sejati

Langit seng dadi saksi
Bumi ugo nyekseni
Yen kowe ra percoyo bedahen dodo iki
Mergo jeru kangenku
Mergo gede tresnoku
Ngarep ngarep tekomu
Kembang pujane atiku

[BRIDGE]
Raino bengi sun kudang gending
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati

[REFF]
Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

[RAP2]
Aku ra bakal iso yen ngadoh soko awakmu
Mergo sak temene pancen gedene tresnoku
Seng tak jalok mung siji
Sliramu enggal bali
Timbang sak bendino
Awakku nganti kuru miker

Senadan mung sedelo masio sak kedep moto
Mung tak gawe tombo
Kangen nong jero dodo
Tak jaluk enggal tekamu
Mergo aku ra iso pisah adoh
Karo sliramu

[BRIDGE]
Raino bengi sun kudang gending
Gending asmoro
Welase ati keliwat yoro
Sampek tekan pati

[REFF]
Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah

Sing biso maning sing kuat maning
Kadung isun adoh teko riko
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah
Sak kedep moto baen isun sing biso pisah
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.