Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Nella Kharisma - Kimcil Kepolen

Lirik Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Mok pendak dino atimu enenge gelisah
Mending aku ro kowe koreksi dewe dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo saiki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah bondo aku ora popo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wes keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra FU
Kowe ora I Love You
Jaremu nek ra ninja
Kowe ora cinta
Nanging piye meneh
Aku wong nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi sak lawase

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Yo nek kowe ra iso nrimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen kowe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wes ra betah ngrasakke sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso biso nek kowe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta
Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.