Sukai BukuLirik

Lirik Terjemahan Mending Pedot - Pendhoza Feat. Via Wonsa

Lirik Lagu Terjemahan/Arti Indonesia Mending Pedot - Pendhoza Feat. Via Wonsa

janji janji janji marang awakku
Janji janji janji dengan diriku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
Nyatanya cuma palsu palsu dari bibirmu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
Sebenarnya aku tau kamu itu cuma bohong
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati
Tapi mau gimana lagi, aku cinta setngah mati

aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
Aduh pusing kepalaku
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
Muter2 tidak karuan memikirkanmu gadis cantik
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
Yang membuat pikiran kenapa kok kayak gini
mben dino tok sepeleke
Tiap hari kamu remehkan

opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
Apa gak mikir kamu ini yang aku sayangi
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
Apa sudah lupa kamu ini yang aku tunggu
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
Tapi semua janji itu sudah tak terbukti
mung nglarani ati, pasrah karo sing Ilahi
Cuma nyakitin hati, pasrah sama yang Ilahi

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
Sudah cukup cukup cukup caramu bersandiwara
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
Kalau memang gak cinta cinta lebih baik kamu pergi
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
gak bisa ngerti kamu, bikin hatiku kasihan
mending pedot wae, golek tresno sing liyane
mending putus saja, cari cinta yang lainnya

aku trimo pedot senajan rasane abot
Aku terima putus karena rasanya berat
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
sudah terlanjut kecewa cuma bikin aku sakit
ati wes ra biso neruske dalane crito
Hati sudah tak bisa teruskan jalan cerita
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
sama dirimu gadis cantik karena janji palsumu

wes cukup semen anggongku nyanding awakmu
sudah cukup segini caraku temani dirimu
senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu
meski rasa cinta masih ada pada dirimu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
sekarang kamu pergi jauh dari hadapanku
aku kudhu kuat senajan pisahan ro awakmu
aku harus kuat walau berpisah denganmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
ibarat jatuh tertimpa tangga
wes loro tambah di sio-sio
sudah sakit tambah disia-siakan
opo koe kui wes ora mikir
apa kamu itu gak mikir
timbang ngrasa’ke tresnomu aku trimo sumingkir
dari pada ngerasain cintamu mending aku pergi

janji janji janji marang awakku
Janji janji janji dengan diriku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
Nyatanya cuma palsu palsu dari bibirmu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
Sebenarnya aku tau kamu itu cuma bohong
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati
Tapi mau gimana lagi, aku cinta setngah mati

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
Sudah cukup cukup cukup caramu bersandiwara
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
Kalau memang gak cinta cinta lebih baik kamu pergi
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
gak bisa ngerti kamu, bikin hatiku kasihan
mending pedot wae, golek tresno sing liyane
mending putus saja, cari cinta yang lainnya
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.