Sukai BukuLirik

Poket Pokai Lawa Nie Geng Lirik

Lyrics Lawa Nie Geng
Title Poket Pokai
Album Single

Lirik Poket Pokai

Alkisah
Alkisah
Hari ini joli tak kisah
Hari ini gaji habis dah
Lupa pula menyimpan
Bila dah kering baru teringat

[RAP 1]
Selamat pagi awal bangun
Pakai busana paling ballin
Roger roger gadis anggun abang
Nak payung pergi shoping
Rasa diri macam jutawan
Murah dan mahal takda beza
Selera tinggi tak dapat turun
Sedangkan hutangnya berjela
Belakang kira meski jaga standard
Walaupun ada seringgit
Barang kena branded
Bawah sampai atas
Sibuk mantain klass
Padahal makan sendiri pun terlepas

[Bridge]
Apa jadi bila nak jadi?
Takkan buat benda sama lagi
Dapat yang diperlu
Perlukah dapatkan?
Kau nak apa lagi?

[Chorus]
Asal boleh beli semua barang
Rumah kereta mewah semua nampak garang
Asal boleh bergaya siang malam
Luarnya saja kaya, tapi semua temberang

Poketnya pokai, pokai pokai pokai pokai (Pokai)
Poketnya pokai, pokai pokai pokai pokai (Poketnya Pokai)
Poketnya pokai, pokai pokai pokai pokai (Pokai)
Dah tahu pokai (jimatlah sikit) janganlah pokai pokai pokai

[Rap2]
Rambang mata tak tahu yang mana satu
Belanja sakan ikutkan kata hawa nafsu
Ringan tangan angkat benda berat
Nak kan satu kedai kena sebat
Jongkol emas takkan karat
Kongsi beberapa kerat
Berapa kerat?
Kereta modified up
Padahal tak sedar diri kena modify sikap
Idam nak pergi laju
Tapi bangun hari hari hanya sibuk
Bersihkan tingkap
Tingkap? jap jap faham ke tak? (tak) takpa
Letak ilmu dalam keputusan
Itu baru jimat berbelanja
BRO

[Bridge]
Apa jadi bila dah jadi?
Duit ceti belum bayar lagi
Kalau tahu perlu
Kenapa bazirkan
Sekarang mana nak lari?

[Chorus]
Asal boleh beli semua barang
Rumah kereta mewah semua nampak garang
Asal boleh bergaya siang malam
Luarnya saja kaya, tapi semua temberang

Poketnya pokai, pokai pokai pokai pokai (Pokai)
Poketnya pokai, pokai pokai pokai pokai (Poketnya Pokai)
Poketnya pokai, pokai pokai pokai pokai (Pokai)
Dah tahu pokai (jimatlah sikit) janganlah pokai pokai pokai

Alkisah
Alkisah
Hari ini joli tak kisah
Hari ini gaji habis dah
Lupa pula menyimpan
Bila dah kering baru teringat
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.