Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Symphony - Clean Bandit (Versi Jawa Gafarock)

Lirik Lagu Symphony Clean Bandit Versi Jawa Gafarock

Wis tak rungokke simponi
Sak durunge sing tak rungu meneng
Bungah kanggo kwe lan aku
Lan Kabeh laras iku langgeng
Uripo melokno aku
Tros kwe teko ngeculno aku
Nyanyi awakku dhewe
Ra nemu kunci tanpo kowe

Lan gendhingmu iki dibaleni
Lan aku jogedan neng jantungmu
Pas kowe lungo, aku ngroso sepi
Ancen sejatine

Aku mung pengin melok neng simponi
Raket aku ojo diculno
Simfoni
Koyo gendhing tresno neng radio
Raket aku ojo diculno

Spurane yen kebangeten
Bendino kowe ngobati aku
Yen pas bejaku wes entek
Ra kepikir nemu roso iki

Mergo wis krungu simponi
Sak durunge sing tak rungu meneng
Bungah kanggo kwe lan aku
Lan Kabeh laras iku langgeng
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.