Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

"Aku Kangen Bojomu" adalah judul lagu yang dibawakan oleh "Nella Kharisma". Lagu ini bercerita tentang seorang cewek yang kangen sama suami temannya dan dia ingin hidup bersama suaminya, katanya sekarang jamannya Teman Makan Teman.

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Sak tenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru
Sing tak jaluk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Saiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Opo pancene kowe trahe raiso mikir
Tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum koyo crito wayang romo lan sinto
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro

Mung tetep nong atiku
Selawase
Mung tetep nong atiku
Selawase
Aku tresno bojomu
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.