Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Tresno Mergo Bondo - Nella Kharisma

Kali ini admin ingin share lirik lagu Tresno Mergo Bondo yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma bersama dengan DSA Record. Tresno Mergo Bondo sendiri artinya adalah Cinta Karena Materi/Harta.

Lirik Lagu Tresno Mergo Bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Ademe mongso mediding kang biso nyirep srengenge
Neng nyatane ora biso ngademne atiku
Nalikane kowe cidro ing janji
Rasane ati iki koyo diirisi

Wes suwe sliramu ninggalke aku

Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

Wes suwe sliramu ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

Tak turuti karepmu snajan abot jroning dodo
Aku ra biso moco wujud bondo dunyo
Nanging aku wes lilo snajan remuk jroning dodo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.