Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Getun Masa Lalu - Nella Kharisma

"Getun Masa Lalu" merupakan judul lagu terbaru yang dibawakan oleh Nella Kharisma. Lagu "Getun Masa Lalu" ini diciptakan dan pertama kali dibawakan oleh Pendhoza.

Baca juga Genkz
Lirik Lagu Getun Masa Lalu - Nella Kharisma

Katamu aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek)
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan (tenanan)
Medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek)
Kabeh mau amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi kontolan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku coba ngelalekno
Moga kowe iso seneng nggo wong liyo

Pancen aku tresno kowe, sayangku mung karo kowe
Yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati
Ora bakal tak tinggalke, njajal mbok titeni wae
Omonganku iki bener, mugo wae ora minger

Opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku
Senajan kamu sangat lugu, dandan wae yo ora tau
Opo maneh nganggo gincu, ben gawe mlinir lambemu
Rupamu ancen polosan, aku coba tetep krasan

Nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo
Mergane bodimu nonjok, bojoku tak tinggal lungo
Pancen atiku ra urus, kepincut obrakan gembus
Gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus

Getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep
Kabeh bajur tak lakoni, senajan mbiyen ati ngarep
Getunku soyo tenanan yen aku nyawang dirimu
Sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku

Katamu aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek)
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan (tenanan)
Medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek)
Kabeh mau amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi kontolan

Pancen kuwi ayu tenan, bedo pas mbiyen pacaran
Dulu ra mbejaji tenan, wajahmu sangat pas-pasan
Saiki kowe wes bedho, gawe aku ngelus dada
Mbiyen kok tak sio-sio, nganti uripmu nelongso

Sempet ketemu neng dalan, aku eruh kowe sliliran
Lha kok atiku ser-seran, nyawang kowe sing menawan
Saiki piye carane, aku oleh pin bbmne
Yen wes oleh njur tak invite, mugo wae di-acc

Lha dilalah di-acc, ora nyongko bungah tenan
Jebul malah gur -ddc, yo tak tonpo kasuyatan
Mungkin kowe wes kelaran, nganti kowe wegah tenan
Karo aku sing ra mutu, arep bali nang awakmu

Saiki wis tak ikhlasno, kowe nduweke wong liyo
Aku yo mung iso pasrah, tak jak balen kowe wegah
Yo wes ra sah tak pikirke, timbang aku mumet ndase
Mending aku joget wae, golek lc sak ngenene

Katamu aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku (ngosek-osek)
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan (tenanan)
Medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-ngosek)
Kabeh mau amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi kontolan

Katamu aku eroh sliramu
Sing saiki dadi masa laluku (ngosek-ngosek)
Ser-seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan (tenanan)
Medotke sliramu wektu pacaran (ngosek-osek)
Kabeh mau amergo jalaran
Ngepeti wedokan sing dadi kontolan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku coba ngelalekno
Moga kowe iso seneng nggo wong liyo
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.