Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Nduk - Nella Kharisma

"Nduk" merupakan judul lagu terbaru yang dibawakan oleh Nella Kharisma, NDUK sendiri artinya adalah DEK kalau orang jawa biasa menggunakan kata ini untuk memanggil adek.

Cek Juga:
Lirik Nduk - Nella Kharisma

Nduk rungokno jerit tangis atiku
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo
Saikine wes cidro, loro sakjroning dodo
Tresnoku wes luntur mergo sliramu

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku
Nek niatmu amung ngelarani atiku
Kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci
Janji setyomu jebul mung ngapusi

Sayang ngopo kowe tego ninggal aku lungo
Jare arep setyo nganti tekan tuwo
Sak tenane aku iki salah opo
Nganti awakmu gawe ati cidro

Jare susah seneng kowe bakal ngelakoni
Ngenteni awakku sing lagi golek rejeki
Yen pancen dalane ngene dewe kudu trimo
Ora malah lungo gawe cidro ning dodo

Kabeh masalah sak tenane biso dirembug
Ora sok mutusi nggo emosi …
Kowe njaluk opo meski tak turuti
Mbuh kepriye carane aku sing ngelakoni
Kowe buktine aku tresno mung sliramu
Rogo nganti remuk sing penting seneng atimu
Sak abot-abote pacobaning ning uripku
Luwih abot nek aku kelangan sliramu

Nduk rungokno jerit tangis atiku
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo
Saikine wes cidro, loro sakjroning dodo
Tresnoku wes luntur mergo sliramu

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku
Nek niatmu amung ngelarani atiku
Kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci
Janji setyomu jebul mung ngapusi

Nek iki wes niatmu ninggalke aku
Bakal tak tompo sak ikhlase atiku
Senadyan ati isih pengen nyanding sliramu
Nanging aku iso opo nggo nyanding awakmu
Aku mung wong lanang ora guno
Ra biso ngelayakke wanito sing tak tresno
Aku njaluk ngapuro

Awakku abot lek aku ngelakoni
Ibarate langit tanpo bintang bakal sepi
Nikah janji pelaminan wes ra ono arti
Mung ono kesiso janur garing dadi saksi
Amung siji penjalukku pujaan atiku
Ojo lali kowe tau ono ning uripku
Kabeh tak pasrahke ing lambat cepete wektu
Sak tenane aku isih ngarepke sliramu

Nduk rungokno jerit tangis atiku
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo
Saikine wes cidro, loro sakjroning dodo
Tresnoku wes luntur mergo sliramu

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku
Nek niatmu amung ngelarani atiku
Kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci
Janji setyomu jebul mung ngapusi
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.