Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Nduwe


"Nasib Wong Ra Nduwe" merupakan judul lagu yang dibawakan oleh penyanyi VIA VALLEN dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Teta Record. Lagu ini pertama kali dibawakan oleh Bayu G2B.

Artis: Via Vallen
Judul: Nasib Wong Ra Nduwe
Album: Single
Distribusi: Teta Record

Baca juga Genkz koleksi lirik lagu Via Vallen yang lain
Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Nduwe

Nasibe wong ra nduwe
Diece karo kancane
Nelongso abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lek ku dungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Urip ning alam dunyo mung dinggo sementara
Kabeh kuwi amung titipan seko sing kuoso
Ono sing berlimpah arto lan urip rekoso
Nanging sak tenane kabeh menungso iku podo

Opo iki nasibe wong ra nduwe
Neng endi wae uripe mesti diece
Nanging aku percoyo gusti allah mboten sare
Sabar lan sregep ibadah ben padang dalane

Opo salahe nek aku uwong ora nduwe
Aku ‘ncen kere nanging ojo mbok ece
Aku ra ganggu kowe, ora tau njaluk kowe
Mergo aku sregep nyambut gawe

Nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Tak tompo sak ikhlase
Opo seng wis dadi kahanane
Wong ora nduwe aku ra popo
Nanging ojo nganti dewe cilik ati
Percoyo kabeh kuwi ono dalane

Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
Ben awake dewe iseh duwe masa depan
Ojo lali nyuwun pangestune gusti pangeran
Insyaallah kabeh dungone dewe dikabulkan

Saiki dewe pancen iseh dadi wong dalan
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
Jujur lan sabar kuwi kuncine kesuksesan

Nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
Aku percoyo uripku biso mulyo
Aku percoyo uripku biso mulyo
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.