Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Zizi Kirana - Boleh Jalan

Lirik Lagu "Boleh Jalan" ini dipopulerkan oleh "Zizi Kirana".

Lagu yang berjudul "Boleh Jalan" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh penyanyi yang bernama Zizi Kirana dan lagu ini Masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Zizi Kirana pada 27 September 2017.

Anda dapat membeli atau mendengarkan lagu ini di salah satu media online seperti iTunes, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, Melon, Youtube dan media online yang lain.

Artis: Zizi Kirana
Judul: Boleh Jalan
Album: Single
Distribusi: Zizi Kirana

Baca juga Genkz koleksi lirik lagu Zizi Kirana yang lain
Lirik Lagu Zizi Kirana - Boleh Jalan

Boleh jalan! Caw caw caw!
Boleh jalan! Caw caw caw!
Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Boleh jalan! Boleh jalan! Boleh jalan!

Ada dato dm kat insta i
Okay lah
Hantar comment nak taja hidup i
Boleh blah
Mula mula kata nak buat bisnes
Okay lah
Dengan syarat kita kena keluar dinner
Boleh blah

Motif

Ada keyboard warrior tak suka i
So?
Kenapa tak unfollow insta i
Haa?
Hari hari masih cuba hantar comment
Boleh lah
Dm instagram nak ajak ro$&@

Dari layan laki gatal
Semulajadi sengal
Baik lepak mamak dengan kawan
Tengok game arsenal

Dah la muka tebal
Ntah siapa pun tak kenal
Kalau i tak dapat kekayaan you
You kata i yang menyesal
Boleh jalan! Caw caw caw!
Boleh jalan! Caw caw caw!

Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Pantang tengok dahi lincin
Boleh jalan! Caw caw caw
Boleh jalan! Caw caw caw

Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Boleh jalan!
Boleh jalan!
Boleh jalan!

Gigi besi ku penuh dedikasi
Kau pakai gucci
Duit yang daddy kasi

Sampai indonesia
Untuk kesayangan sia
Tuk wartawan malaysia
Sayang terima kasih ya

Seksi ku tayang lurah
Tapi ku bukan murah
Ramai betul ustazah
Cuba nak cari salah

Wow wow wow wuh

Aku tak peduli
Tittle rap queen
Youtube dua juta
Rapping depan stering

Braces geng
Otak semua weng
Zizi fellas mama panda
Punya fans

Like a bawse
Rap ku venomous
Kau cari lain
Sebab bini menopous

Boleh jalan! Caw caw caw
Boleh jalan! Caw caw caw
Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Pantang tengok dahi lincin
Boleh jalan! Caw caw caw
Boleh jalan! Caw caw caw

Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Boleh jalan!
Boleh jalan!
Boleh jalan! Caw caw caw
Boleh jalan! Caw caw caw

Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Pantang tengok dahi lincin
Boleh jalan! Caw caw caw
Boleh jalan! Caw caw caw

Mata keranjang
Tolong please
Miang bemban
Tolong please
Dato gatal
Tolong please
Boleh jalan!
Boleh jalan!
Boleh jalan!
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.