Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Kery Astina - Balasan Bojo Galak

Lirik Lagu "Balasan Bojo Galak" ini dipopulerkan oleh "Kery Astina".

Artis: Kery Astina
Judul: Balasan Bojo Galak
Album: Single
Distribusi: Kery Astina

Lirik Lagu Kery Astina - Balasan Bojo Galak

Wis nasibe kudu koyo ngene
Ndue bojo kok senengee fitnah wae
Jare omonganku iki sangek
Kudu tak trimo raiku pancen galak

Saben dino rasane ra karuan
Mek ngandani jare aku ki nyenengi
Naging piye maneh aku yo wes kadung trimo
Yowes ore popo inshaalloh aku ridho

Yowes ben ndue rai sing galak
Yowes ben diarani wong sengak
Tapi ojo nganti pisah
Mengko koe dadi susah

Ferari wes siap nang garasi
Pajero garek tak tuku saiki
Omah wes sakmene gede
Tapi kowe kok jek sambet wae

Sungguh keterlaluan sifat bojoku iki
Ngomong sitik wae jare aku wes nyeneni
Padahal aku iki hatine hello kity
Senengane nuduh tonggo tonggo dicurhati

Yen wes ngono aku mung iso ndungo
Ethok ethok e aku iki ora rumongso
Mabeslirik.Blogspot.Com
Dimatamu iku aku sing paling tego
Kabeh mbok critakno tapi sing bener gak ngono

Yowes ben ndue rai sing galak
Yowes ben diarani wong sengak
Tapi ojo nganti pisah
Mengko koe dadi susah

Ferari wes siap nang garasi
Pajero garek tak tuku saiki
Omah wes sakmene gede
Tapi kowe kok jek sambet wae

Ibarate sate sing dipangan koncone
Kudu kuat ati yen pancen ngene critane
Abote nduwe rai sing galak
Lek nyawang neng uwong
Disangkane ngajak pencak

Rausah mbok delok i ngko we tak pateni
Loh kok aku dadi galak tenan saiki
Disetel kendo wae tarah ngene raine
Senajene galak raiku tetep sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni, lek rakuat tak tinggal rabi
Halah guyon aku ki pria sejati

Yowes ben ndue rai sing galak
Yowes ben diarani wong sengak
Tapi ojo nganti pisah,,,
Mengko koe dadi susah,,,

Ferari wes siap nang garasi
Pajero garek tak tuku saiki
Omah wes sakmene gede
Tapi kowe kok jek sambet wae

Lagu yang berjudul "Balasan Bojo Galak" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Kery Astina dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Kery Astina pada 25 April 2018.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.