Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Kangen Bojomu

Lirik Lagu "Aku Kangen Bojomu" ini dipopulerkan oleh "Vita Alvia".

Artis: Vita Alvia
Judul: Aku Kangen Bojomu
Album: House Koyo Langit Ambi Bumi
Distribusi: Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Kangen Bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Sak tenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru
Sing tak jaluk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Saiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Opo pancene kowe trahe raiso mikir
Tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum koyo crito wayang romo lan sinto
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Lagu yang berjudul "Aku Kangen Bojomu" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Vita Alvia dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Khatulistiwa Record pada 22 Agustus 2018.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.