Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Intan Rahma - Harapan Palsu

Lirik Lagu "Harapan Palsu" ini dipopulerkan oleh "Intan Rahma".

Artis: Intan Rahma
Judul: Harapan Palsu
Album: Single
Distribusi: DanangDanzt Music Production

Lirik Lagu Intan Rahma - Harapan Palsu

Awale koe teko
Ngomong ngancani aku
Soyo suwe keroso
Nyamanku neng sandingmu

Kowe sing selalu ono
Pas seneng lan susahku
Tak jogo tak eman awakmu

Saiki kowe bedo
Kerep ninggalke aku
Uwes ra tau ono
Ilang tanpo kabarmu

Opo iki wes tondo
Kowe cidro janjimu
Kowe tego ninggali
Harapan palsu

Wes wes cukop
Uwisono sandiworo
Tresno kui
Uwis tutok ati loro
Eluh iki dadi seksi

Rogomu sing tak jogo
Ning atimu nggo wong liyo
Ra bakal kuat ati
Nyanding mbendino

Wes wes aku trimo mundur
Tinimbang atiku ajur
Gusti niku mbaten sare
Mesti nyiapke gantine

Cen karep tak teruske
Ning bakal bubrah akhire
Mending loro saiki genah larane
Kowe sing nandur
Kowe sing gawe ajur

Seko awal kowe
Wes ngapusi ra jujur
Aku bersyukur
Kabeh urung terlanjur

Urung nganti tekan
Adoh aku tak mundur
Tresnamu nggo wong
Liyo ngomongo ora popo

Senajan ngiris batin
Tambah neng ati loro
Aku sing bacut tresno
Kowe malah mbebedo

Kowe nuwuh ke roso
Akhire mung ninggal lunggo
Kowe lunggo
Sak penakmu ora eling ono aku

Tanpo sadar
Kowe wis nyekso batinku
Wes wes cukop
Uwisono sandiworo
Tresno kui
Uwis tutok ati loro
Eluh iki dadi seksi

Rogomu sing tak jogo
Ning atimu nggo wong liyo
Ra bakal kuat ati
Nyanding mbendino

Wes wes aku trimo mundur
Tinimbang atiku ajur
Gusti niku mbaten sare
Mesti nyiapke gantine

Cen karep tak teruske
Ning bakal bubrah akhire
Mending loro saiki genah larane

Lagu yang berjudul "Harapan Palsu" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Intan Rahma dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label DanangDanzt Music Production pada 30 Agustus 2018.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.