Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng

Lirik Lagu "Kapten Oleng" ini dipopulerkan oleh "Via Vallen".

Artis: Via Vallen
Judul: Kapten Oleng
Album: Om. SERA The Best "VIA VALLEN"
Distribusi: Milady Record Official

Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng

Tegane atimu gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo kowe seng njalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gede bantere alun nangin ra iso digugu

Kroso ning awaku njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
Aku kudu piye yen wis dadi koyo ngene
Tak cobo nglaleke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Wes biasane aku mbok larani
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yo wes ra popo sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan kowe wes mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandur aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki kowe pancen iso mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet loro disio sio
Kowe mesti oleh piwales tresno

Tak akoni larane tebus neng ati
Sekarang tlah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Lagu yang berjudul "Kapten Oleng" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Via Vallen dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Milady Record Official pada 12 Oktober 2018.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.