Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Sundanis & Dev Kamaco - Randa Anak 2

Lirik Lagu "Randa Anak 2" ini dipopulerkan oleh "Sundanis & Dev Kamaco".

Artis: Sundanis & Dev Kamaco
Judul: Randa Anak 2
Album: Single
Distribusi: Bandung Music

Lirik Lagu Sundanis & Dev Kamaco - Randa Anak 2

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari nenng parawan atau randa
Ku teu sangka, si manehna,
Ternyata gening randa anak dua

Dina basa waktu harita, kuring keur jalan euy jeung babaturan..
Eh aya mojang nu geulis pisan, bari seuri ka kuring uh terus ngiceupan
Ah naha hate bet dugdeg surser,
Ah nyeri sirah ge ngadadak cageur
Mereun ieu cinta pandang pertama geus der,
Da katingalinama manehna awewe bageur

Coba ngawanikeun ah dek ngajak kenalan
Susuganan we nu geulis daek nembalan
Punten neng saha namina, ari bumi na dimana, bade angkat kamana, mending jeung akang saja
Daripada neng indit nyalira

Gening neng gening neng anjeun randa
Gening neng gening neng anak dua
Gening neng gening neng ga papa
Akang pasti nampi ges kagok cinta
Sing ngartos akang ey teu loba waos
Sawios tilas emmh tapina raos
Najan randa tapi henteu sawios
Gurih gurih empuk siga kue bandros

Kareueut amiss tiis, seger seger anu geulis
Mun ngalendehan akang jadi panas tiris
Nu geulisna me’’ni aduhay, nu nempo ge geus pasti ngacay
Cik jaga panon atuh bray, nu geulisna indit bari ngagupay

Aya keti siti tuti fani meli novi dewi
Riska ria rita gitaa barogohna ngan ka akang saja. Nu barogoh ka akang tapina teu kabita
Da hate geus tamplok na ka nyi randaa
Beuki dieu akang asa beuki bogoh
Lamun ditarima akang tangtu pasti atoh

Eneng atos randa kersa nampi
Gaduh anak 2 tapi tapi
Tiasa nyangu sareng ninyuh kopi
Tangtu bisa nyieun akang hepi
Da kumaha neng kieu ayana
Ari kersa mangga henteu ga apa apa
Mun sahereuyeun mendingan teu cios
Alim gagal deui siga nu atos atos

Lagu yang berjudul "Randa Anak 2" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Sundanis & Dev Kamaco dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Bandung Music pada 18 Desember 2018.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.