Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Alif & SonaOne - Pun Boleh

Lirik Lagu "Pun Boleh" ini dipopulerkan oleh "Alif & SonaOne".

Artis: Alif & SonaOne
Judul: Pun Boleh
Album: Single
Distribusi: SonyMusicKartelVEVO

Lirik Lagu Alif & SonaOne - Pun Boleh

Kalau aku nak aku pun boleh
Kalau aku nak aku memang boleh
Apabila aku bikin confirm semua toleh
Kalau aku nak aku pun boleh

Kalau aku nak aku pun boleh
Kalau aku nak aku memang boleh
Apabila aku bikin confirm semua toleh
Kalau aku nak aku pun boleh

Alif ada cara (ay) don’t play no games
Setiap benda dia buat memang “a”
Dulu aku budak nakal sekarang budak baik
Jadi bilalah nak nakal azzah tengok alif
Mula mereka tengok aku macam pelik
Sekarang mereka kata kau sangat menarik
Aku pantang bila kau nak buat baik
Aku jalan dulu pape picit

Setiap minggu ku ke pulau temasek
Gotta run some aaron cam pelakun malik
Ramai rappers malas masih cuba selit
Alif bila kau nak tolong buat mixtape
Jangan sekali persoal kebolehan aku (no no)
Always sick macam sentiasa achooo
Selalu kerja keras gila macam batu
Dan aku always on the news macam bahasa baku
Okay

Kalau aku nak aku pun boleh
Kalau aku nak aku memang boleh
Apabila aku bikin confirm semua toleh
Kalau aku nak aku pun boleh

Kalau aku nak aku pun boleh
Kalau aku nak aku memang boleh
Apabila aku bikin confirm semua toleh
Kalau aku nak aku pun boleh

Apabila orang kata aku tidak boleh
Aku tunjuk belah bawah cakap it’s okay
Dulu aku budak nakal sekarang budak baik
Rasa cam tak masuk akal namaku dah naik
Wow…aku memang tak suka orang malas
Message korang semua aku takkan balas
Ay straight jalan terus macam bb-8
And i keep it sleeq like tepi sikit
Dulu takde money untuk medical bills
Now i keep it frozen macam let it go chills
And i gotta peels fresh like marigold spills
Sentiasa set a goal (will)
Gagal maju perlahan laju
Garam madu kalau tak nak then i’ll do
Lama,baru,berlagak,malu
Itu perbezaan awak dan aku

Kalau aku nak aku pun boleh
Kalau aku nak aku memang boleh
Apabila aku bikin confirm semua toleh
Kalau aku nak aku pun boleh

Kalau aku nak aku pun boleh
Kalau aku nak aku memang boleh
Apabila aku bikin confirm semua toleh
Kalau aku nak aku pun boleh

Lagu yang berjudul "Pun Boleh" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Alif & SonaOne dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label SonyMusicKartelVEVO pada 18 Januari 2019.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.