Sukai BukuLirik

Lirik Lagu Nabil Ahmad - PENING

Lirik Lagu "PENING" ini dipopulerkan oleh "Nabil Ahmad".

Artis: Nabil Ahmad
Judul: PENING
Album: Single
Distribusi: Mixology Music

Lirik Lagu Nabil Ahmad - PENING

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Bila datang hujun bulan
Nak pinjam dengan siapa
Mana nak cekau duit
Bila dah terlebih belanja

Tak ingat masa hadapan
Sekarang dah merana
Terpaksalah ikat perut
Macamlah tak biasa

Tambah ribut
Bila bank asyik call
Kad kreadit lebih limit
Belanja awek dekat mall

Tak campur lagi hutang
Pomen kereta overhaul
Kepala dah melantun
Macam bola ping pong

Cerah gelap cerah gelap
Hitam putih macam cerita p. Ramlee
Cam nak lelap cam nak lelap
Cuba nak diri dan try gua steady

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Aduh tagline minggu depan
Banyak kerja nak siapkan
Sampai sakit kepala
Tak de masa lak nak makan

Jalan pula jem
Cilok masuk line kecemasan
Kuda putih angkat tangan
Alamak tok anjang muncul
Depan dapat surat saman

Kena bayar tiga ratus
Habis duit hangus
Sekarang dah tambah serabut

Awek pula buat hal
Dari semalam merajuk
Sampai sekarang cuba call tapi
Tak dapat masuk

Member tanya pe hal ni
Aku cakap dengar ni
Bagiahu kau sekali
Jangan tanya lepas ni

Dia minta kasut tinggi
Aku terpaksa beli
Sekarang kasut sekali
Dia dah bawa lari

Pening pening kepala pening
Pening pening fikiran runsing
Pening pening kepala pening

Bila nak hilang sakit kepala

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Pening kepala adoi
Fikir macam macam benda
Sakitnya di kepala
Urat tengkuk pun terasa

Lagu yang berjudul "PENING" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Nabil Ahmad dan lagu ini masih berupa sebuah single terbaru yang dirilis dan didistribusikan oleh label Mixology Music pada 23 Januari 2019.

Jika lagu ini tersedia versi rilisan digitalnya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik dan media streaming online lainnya.

Untuk mendukung musisi tanah air dan luar negeri kita bisa membeli kaset vcd mereka atau membeli lagunya secara digital (jika tersedia) melalui website penjualan lagu seperti iTunes, Amazon, Spotify, Deezer dan media pembelian lagu online lainnya.
Disclaimer : www.bukulirik.web.id tidak menyediakan link mp3 untuk setiap lirik lagu yang kami share. Karena disini kami hanya berbagi lirik lagu saja, dukung musisi-musisi tanah air dan luar negeri dengan cara membeli karya-karya asli mereka dimedia digital online ataupun melalui pasar-pasar yang ada di daerah kalian. Di blog BUKULIRiK ini kalian bisa temukan lirik lagu dari indonesia dan luar negeri dan juga ada lirik versi Cover, parody, terjemahan, arti, makna atau translate bahasa indonesianya.